You are currently viewing Maak je Kerst gezellig!

Maak je Kerst gezellig!

Ook al zijn de dagen kort, des te gezelliger wordt het wanneer de kaarsjes, lichtjes en de openhaard aan gaan. Neem tijd voor jezelf, geniet van het samenzijn en vier de kleine dingen in het leven. Het feestgevoel begint al bij zonsondergang!

Niets is beter om het gevoel van Kerst op te roepen dan een warme, zacht flankerende gloed van kaarslicht. Onze unieke good vibe geurkaars MERRY XMAS van 100% eco soja was, met pure essentiële oliën van dennen, cederhout, sinaasappel, kaneel en een vleugje vanille zal je huis of andere ruimte vervullen met de pure gezelligheid, warmte, geborgenheid en een bijzondere kerstsfeer creëren.

Wanneer je deze kaars aansteekt, ontstaat er een intens gevoel van vrede, vreugde, tevredenheid en liefde dat van oudsher bij het vieren van Kerst (en winter) hoort.

De unieke mix van geuren helpt om een gezellige en warme tijd voor jezelf, jouw familie, vrienden en geliefden te creëren, zonder dat je lichaam-mind-spirit er al te zeer door de drukte van de maand geschaad wordt. Want hoe druk je het ook hebt, de krachtige oliën geven je de steun en rust om in de meest stressvolle tijd van het jaar, de magie van Kerst terug in je leven te brengen.

GOOD VIBE FACTORY gezellig kerst kerstkaars merry xmas

Om het geheel compleet te maken… probeer ook de Room Spray MERRY XMAS – je kan deze aromatherapie spray ook de rest van het jaar gebruiken als je even een plekje van geborgenheid wilt creëren in huis.

P.S.: Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam kerstcadeau voor je familie en vrienden? Deze mooie gift box met een soja geurkaars en roomspray is het perfecte cadeau om te geven of te krijgen tijdens de aankomende feestdagen.

afbeeldingen: Good Vibe Factory, Sostrenegrene, VTwonen

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.