GOOD VIBE & CO home and body fragrances and accessories

RETOUREN & VERZENDEN

Heb je per ongeluk het verkeerde product besteld of bent je toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Geen zorgen, je kunt je aankoop binnen 14 dagen terugsturen en naar wens ruilen of retourneren!

Omruilen?

Wil je graag je bestelling ruilen? Dan adviseren we hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen en je oude bestelling retour te sturen. Zo heb je het gewenste product het snelst in huis én je voorkomt dat het product misschien tussentijds uitverkocht is.

Retourvoorwaarden

Retourtermijn en Terugbetalingstermijn

Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst retour melden en terugsturen. Wij streven ernaar jouw retour op de dag van ontvangst te verwerken en terug te betalen, maar doen dit altijd uiterlijk binnen 14 dagen. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug, inclusief de gemaakte verzendkosten bij het bestellen.

Uitpakken en Uitproberen

Het artikel dat je retourneert, mag uit de verpakking genomen zijn en goed bekeken worden. Kaarsen, Room Sprays en alle andere geurproducten kun je helaas niet uitproberen, want dan is het een gebruikt artikel. Indien er schade ontstaat aan het artikel, doordat je meer hebt gedaan met het product dan nodig is om te beoordelen of je het wil houden en om de belangrijkste kenmerken te controleren, zullen wij de schade verrekenen met het terug te storten bedrag. Dit geldt ook voor onnodige schade aan verpakkingen die eenvoudig zonder schade te openen zijn.

Je retourzending verpakken

Gebruik voor het retourneren van jouw bestelling bij voorkeur de verzenddoos waarin je het product ook ontvangen hebt, dit bespaart het milieu. Het is belangrijk dat je het product goed en zorgvuldig verpakt, zodat er geen schade tijdens de verzending kan ontstaan. Plak nooit plakband of stickers op het product dat je terug stuurt, want dat is niet nodig. Indien jouw bestelling beschadigd arriveert doordat deze onvoldoende of niet verpakt is, moeten wij helaas de schade verrekenen met het terug te storten bedrag.

Uitzonderingen op het recht van retour

Enkele productsoorten zijn uitgesloten om retour te sturen, als de verzegeling verbroken is, het product aangestoken of ermee gesprayd of er mee gewassen is. Dit gaat om (verbruiks)producten die na gebruik niet opnieuw te gebruiken zijn, zoals kaarsen en sprays, maar ook producten die om hygiënische redenen niet retour gezonden kunnen worden, zoals zeep, geurrollers, etc. en ook voor jou gepersonaliseerde, aangepaste of op maat gemaakte producten. Neem bij twijfel altijd vooraf even contact op met onze klantenservice.

Retourkosten

Wij verzorgen een gratis retourzending indien één van onderstaande situaties van toepassing is. Stuur in dit geval niet zonder overleg het product retour, neem eerst contact op met onze klantenservice. Kosten die zonder overleg worden gemaakt, kunnen helaas niet worden vergoed.

  • Je hebt een ander product ontvangen dan je had besteld
  • Je hebt een defect of beschadigd product ontvangen
  • Je hebt een product ontvangen dat afwijkt van de productinformatie

De verzendkosten komen echter voor jouw rekening indien één van onderstaande situaties van toepassing is:

  • Je hebt een onjuist product besteld
  • Je bent toch niet tevreden over het bestelde product

Indicatie retourkosten

De kosten van het terugsturen van jouw bestelling hangen af van de gekozen verzender en de gebruikte verzendmethode. Als je vanuit het buitenland besteld hebt, kunnen de kosten bovendien hoger uitvallen. Kies altijd voor een verzendmethode met verzendbewijs en track & trace code, dan weet je altijd waar je zending is.

Vragen over retourneren?

Heb je een vraag over ruilen of retourneren die we op deze pagina nog niet beantwoord hebben? Aarzel dan niet en neem contact op met ons.

Verzendkosten

Tijdens het bestelproces, bij het ingeven van het afleveradres zullen de verzendkosten getoond worden. De hoogte is afhankelijk naar welk land de bestelling gestuurd wordt. Voor bestellingen hoger dan € 100,- naar Nederland zijn de verzendkosten GRATIS, voor bestellingen naar België is dat vanaf € 125,- Let op! Dit dien je zelf aan te klikken als dat gevraagd wordt bij het afronden van je bestelling.