Good Vibe Factory wena ferry brussaard banner

Hoi!

Wij zijn een vrouw / man duo Wena en Ferry Brussaard en wij maken geurproducten met pure ingrediënten, met liefde voor mens, dier en natuur. Onze duurzame producten worden met veel zorg met de hand gemaakt in onze Good Vibe LAB in Culemborg (Gelderland, NL). 

Wij geloven dat een goede geur belangrijk is voor het welzijn en gemoedsstemming van een persoon. Helaas bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers die je tegenwoordig ziet, gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid.

Bij het ontwikkelen van onze producten gaat het daarom niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Wij houden niet van chemische bestanddelen, dus die zal je niet terugvinden in onze producten.

Het maken van een duurzaam en eerlijk product met een mooi verhaal, dat past bij YOUR HOME, YOUR SOUL en YOUR VIBE… daar houden we van bij de Good Vibe & Co!

Geniet, zoals wij dat doen van onze mooie sfeermakers.

Wena Ferry Brussaard - GOOD VIBE FACTORY

Ons team

Wena Brussaard Good Vibe Factory essentiële oile

Wena Brussaard

Owner + Product Manager + PR

Hoi, ik ben Wena en ik ben hier de hoofd ‘alchemist’. Zo’n twee jaar geleden was ik op zoek naar een kamerspray voor de cursusruimte in mijn Feng Shui academie. Ik heb er eentje bij een gerenommeerde winkelketen gekocht, maar kreeg er veel last van. Na het lezen van het etiket, was alles duidelijk. Ik kon niet anders dan er zelf een maken, maar dan wel een die mens- en milieuvriendelijk is. Na een jaar onderzoek, uittesten en veel positieve feedback van mijn studenten, besloot ik om de productie te starten. Alles ging zo snel en inmiddels hebben wij een hele lijn natuurlijke geurproducten. Dankzij mijn meer dan 20 jaar ervaring en expertise in traditionele Feng Shui, was ik in staat een geweldig product te creëren, dat echt voor je gaat werken en voor een prettige sfeer en meer harmonie in je omgeving kan zorgen.

Mijn passies

feng shui + energiewerk + kaarsen maken + alchemie + engelen en natuurwezens + intuïtief vormgeven + schrijven + doceren    

Ferry Brussaard Good Vibe Factory owner

Ferry Brussaard

Owner + General Manager

Hi, ik ben Ferry de commerciële en administratieve kracht bij GOOD VIBE & CO. Na ruim 25 jaar in corporate omgevingen gewerkt te hebben, bij clubjes van 50 tot 40.000 man, en mijzelf al 3 keer weg gereorganiseerd te hebben, was het tijd om het zelf te gaan doen. Ik besloot om Wena (mijn vrouw) fulltime te gaan ondersteunen in het uitbouwen van dit mooie merk en de steeds uitgebreider wordende productenlijn. Inkoop en productontwikkeling was altijd mijn passie. Samen met mijn sales ervaring is de cirkel nu rond. Van papierwerk tot aan flessen vullen, I love what I do! Als kind van expats en opgegroeid in Dubai en Afrika, zijn er voor mij geen grenzen om onze creaties over de wereld te verspreiden.

Hi world…are you ready for us!        

Mijn passies

business + soulful branding en vormgeving + lekker eten + fietsen + snowboarden 

Visit our show room & scent lab