You are currently viewing Duurzame Moederdag cadeau ideeën.

Duurzame Moederdag cadeau ideeën.

Het is weer bijna Moederdag, de dag waarop we extra liefde en dankbaarheid kunnen uiten voor wat onze moeders allemaal voor ons doen. Dat wat vaak zo vanzelfsprekend lijkt, wordt op deze dag gevierd.

Wil jij jouw moeder ook dit jaar (ongeacht wat er in de buitenwereld speelt) verwennen met iets bijzonders? Ga dan voor een duurzaam cadeau! Je geeft je moeder een prachtig en persoonlijk cadeau terwijl je Moeder Aarde een betere toekomst geeft.

We geven je graag 3 suggesties voor de mooiste duurzame Moederdag cadeaus. Hopelijk zit er wat voor jouw mams tussen!

1. Speciaal voor haar – BEST MOM EVER geurkaars.

Kaarsen zijn het perfecte cadeau voor moeders van alle leeftijden. Verras jouw liefste mama op Moederdag met een handgemaakte natuurlijke geurkaars met authentieke rozengeur, verrijkt met etherische oliën en super veel good vibes. Met deze geurkaars voeg je een vleugje liefde toe aan je moeders leven en ze kan ook nog profiteren van de helende krachten van de roos, de mooiste liefdesbloem die er is. Omdat moeders alle liefde van de wereld verdienen!

***

Mama vegan geurkaars wit Good Vibe & Co.
***

Op het etiket staat de tekst: BEST MOM EVER (beste moeder ooit).

***

Mama kaars Good Vibe & Co.

***

Deze (h)eerlijk naar de zomerse bloementuin geurende kaars is vegan en bevat aroma-therapeutische essentiële oliën van roos en jasmijn. De geur van deze kaars werkt harmoniserend, schenkt diepe ontspanning, brengt verzoening, betovering en geluk. De houten wick (lont) laat een zacht knisperend geluid horen waardoor je helemaal tot rust komt – het is alsof je heerlijk wegdroomt bij een openhaard.

2. Verwen je moeder met de geuren waar ze dol op zal zijn.

Met een fijn parfum maak je bijna elke vrouw blij. Zet jouw moeder extra in het zonnetje dit jaar met natuurlijke parfum. Geen chemicaliën, puur natuur. Goed voor haar en moeder aarde!

***

LOVE natuurlijke parfum roller met jasmijn olie by Good Vibe & Co. 1

***

Onze natuurlijke parfum roller LOVE is gemaakt op basis van etherische olie van roos en jasmijn en brengt daarmee het beste van de vrouwelijke energie naar boven. Er is geen betere geur die je voor Moederdag kunt geven!

***

Natuurlijke parfum rollers met amethist en essentiele olie by Good Vibe & Co.

***

De GOOD VIBE & CO. parfum rollers zijn, gevuld met zoete amandelolie en een door ons samengestelde holistische blend van essentiële oliën, en ze zijn verkrijgbaar in 4 van onze signature geuren blends – LOVE, EARTHING, DREAM CATCHER en SOUL MEDICINE. De flesjes hebben een roller bal van échte amethist steen welke wordt gebruikt om het mengsel op verschillende pulspunten van het lichaam aan te brengen. De kracht van geurolie is energetisch versterkt door losse amethist steentjes in de fles. Verwen je moeder met een verrukkelijk pure en unieke parfumolie roller die je zintuigen streelt en fluweelzacht op je huid aanvoelt.

***

SOUL MEDICINE essentiele olie geurolie roller Good Vibe & Co.

***

Een natuurlijke parfum roller is werkelijk het ideale cadeau voor je moeder, vooral omdat ze er nog lang na deze Moederdag plezier van zal hebben.

3. Doe een ervaring cadeau.

Door de corona situatie lijkt dit wellicht niet zo vanzelfsprekend omdat we zoveel mogelijk thuis blijven. Toch kun je met de twee bovengenoemde suggesties nu ook thuis voor je moeder leuke activiteiten organiseren. Creëer bijvoorbeeld een ontspannen middagje voor jouw lieve mama, een eigen home spa of een heerlijk bad met rozenblaadjes, rustgevend muziekje en heerlijk naar rozen ruikende geurkaars op de achtergrond.

***

Afbeelding via Halfmoon USA

Maak daarna een heerlijk ontspannend kopje muntthee voor je moeder en laat haar van een ontspannende meditatie, yoga oefening, gezichtsmassage of aromatisch voetbad genieten. Daarbij gebruik je onze mooie parfum / geurolierollers, op basis van natuurlijke ingrediënten.

***

SOUL MEDICINE natuurlijke perfume roller Good Vibe & Co.

***

Onze natuurlijke geurolie rollers met amethist en pure essentiële oliën – dat is niet alleen de volledig natuurlijke (toxine-vrije) manier om jezelf te parfumeren, maar ook genieten van de voordelen van aromatherapie. Een druppeltje mandarijn, wat sandelhout en een touch of bergamot en paar minuten later ben je meer relaxed, de laatste restjes vermoeidheid van de werkweek schud je van je af en ga je weer stralen.

***

Zo’n relaxdagje kan elke moeder wel gebruiken. Dat is pas echte Moederdagverwennerij! Wij bij GOOD VIBE & CO. vinden dat eigenlijk alle moeders van de wereld iedere dag een cadeau of een echt verwenmomentje verdienen, maar op de Moederdag pakken we het gewoon groots uit. Want deze dag is in deze bijzondere tijden hét moment om je moeder met iets heel speciaals te verrassen.

Dit zijn cadeau ideeën waarvan wij denken dat de meeste moeders hier heel blij mee zouden zijn! En heb je zelf wat leuks hiertussen gevonden? Heel mooi!

Wij wensen jullie alvast een plezierige en liefdevolle moederdag.

Sending GOOD VIBES your way.

Ferry & Wena Brussaard

Ferry Wena Brussaard GOOD VIBE FACTORY cirkelzw

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.