You are currently viewing Private Label voor Moes & Griet gaat verder dan zomaar productie.

Private Label voor Moes & Griet gaat verder dan zomaar productie.

HET VERHAAL VAN DE COLLECTIE VOOR MOES & GRIET

Er komt een moment dat je opgemerkt wordt, omdat je producten heerlijk ruiken, lekker aanvoelen of gewoon goed verkopen. Het is een mooi moment dat je klanten helemaal opgaan in het moois dat je gecreëerd hebt, er dagelijks van genieten en er veel baat bij hebben. En dan komt het ook weleens voor dat je de vraag krijgt van een merk om samen te werken, om voor hen een collectie en geurenlijn te ontwikkelen.

Altijd een spannend moment, maar omdat beide partijen een gezamenlijk doel voor de ogen hadden – zowel Good Vibe & Co. als Moes & Griet maken niet alleen je homedecor en interieur een beetje mooier, maar ook de planeet, en zo hadden wij direct een klik.

Moes & Griet, een mooie onderneming die staat voor ‘a comfortable and beautiful lifestyle’, een gevoel dat écht tot uiting komt in hun eigen producten. In 2021 was de tijd aangebroken voor de uitbreiding van een eigen collectie met op ambachtelijke wijze gemaakte geurlijn – natuurlijk en eerlijk.

En zo groei je naar elkaar toe, ontwikkeld een geuren pallet die bij hun visie past, in dit geval hebben we ook geholpen bij de ontwikkeling van de namen van de twee geurlijnen en de look & feel van de producten. Wij dragen zorg voor de verdere verfijning, de productie, het labelen en het verzendklaar maken. In dit project heeft Moes & Griet de regie genomen over de labels en het ontwerp hiervan, waar wij weer konden ondersteunen met de content.

MOES & GRIET OVER DIT PROJECT:

In 2019 hebben wij de Moes & Griet collectie gelanceerd met mooie basics voor in het interieur. Prachtige kussens, plaids, tassen en een mooie serie kaarten. Nu, in 2021 breiden wij deze collectie uit. Met een geurlijn!

Niets is lekkerder dan thuiskomen in een frisse omgeving. Een omgeving wat écht ruikt naar thuis. Met de geurlijn van Moes & Griet willen wij jou dat thuisgevoel geven.

De geurlijn bestaat uit twee verschillende geuren. Deze geuren zijn verkrijgbaar in de vorm van een geurkaars, een roomspray, een mist en een handzeep.

Secret Garden

Deze geur neemt je mee in de geheime tuin van Moes & Griet, een tuin vol met jasmijn, sandelhout en grapefruit. De geur is fris, zacht en zomers.

Back to Nature

Deze geur neemt je mee in het kruidige bos van Moes & Griet. Een bos vol zilversparren, patchoeli en vanille. De geur is dan ook kruidig, intens en voelt als een warme deken.

Eerlijke en duurzame productie

‘Tijdloos’ is voor ons een sleutelwoord. De Moes & Griet-accessoires overstijgen de trends met hun ingetogen, smaakvolle look die niet out of style gaat, maar zijn ook ‘tijdloos’ omdat ze lang meegaan. De productie van onze items is in handen van het Good Vibe & Co in Nederland. Zo weten wij zeker dat onze producten onder de juiste omstandigheden gecreëerd worden: eerlijk loon, werktijden en geen kinder- of gedwongen arbeid. Bij het ontwikkelen van de producten in dit geurenlab, gaat het niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu.

EN HOE GAAT HET DAN VERDER?          

En nu, een aantal maanden verder zijn beide geurlijnen te koop via Moes & Griet – dat heeft een heerlijk gevoel van voldoening. Je begrijpt dat wij de kwaliteit van onze producten heel goed in de gaten houden voor onze opdrachtgevers, want hun reputatie is voor ons net zo belangrijk als dat van ons. Het overgrote deel van onze tijd gaat dan ook op aan het controleren en bewaken van de consistentie, look & feel en productkwaliteit. Want er vertrekt geen product uit Culemborg (Gelderland) zonder dat wij deze uitvoerig hebben gecontroleerd en getest. Ook na levering blijven we testen met samples om eventuele vragen vanuit de klant te kunnen beantwoorden en te blijven assisteren.

Ondertussen vervaardigen wij voor Moes & Griet een mooie collectie soja geurkaarsen, room sprays, room mists, en natuurlijke zeep allemaal door ons met liefde handgemaakt in Nederland.

Onze producten zijn 100% natuurlijk, vegan, toxine vrij, GMO vrij en nooit op dieren getest.

Sending GOOD VIBES your way.

Ferry & Wena Brussaard

Ferry Wena Brussaard GOOD VIBE FACTORY cirkelzw

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.