You are currently viewing GOOD VIBE geurstokjes (reed diffusers) met essentiële oliën

GOOD VIBE geurstokjes (reed diffusers) met essentiële oliën

GOOD VIBE geurstokjes (reed diffusers) – een volledig natuurlijke (toxine-vrije) en stijlvolle manier om elke ruimte heerlijk te laten ruiken.

GOOD VIBE FACTORY geurstokjes verspreiden een unieke mix van pure essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch effect ontstaat.

Afhankelijk van de gekozen olie blend, is het mogelijk om een sfeer te creëren die past bij de ruimte en jouw vibeIdeaal om een kamer (woon- of slaapkamer, praktijkruimte, badkamer of toilet, en zelfs de auto) met een heerlijk geur te vervullen en mensen in de gewenste stemming te brengen. Dankzij de natuurlijke rotan stokjes verspreidt de geur zich goed door de hele ruimte heen.

Met liefde gemaakt en rijk aan pure ingrediënten.

De kenmerkend voor de Good Vibe Factory stoere en natuurlijke look verdient een plekje in elke interieurstijl. De geurstokjes zien er cool en fraai uit op elke plank, tafel of kast.

Inhoud: 200 ml recyclebare amber glazen fles met een dopje in kleur zwart | mix van essentiële oliën | alcohol | geschikt voor ca. 3-6 maanden gebruik, afhankelijk van hoe vaak je de geurstokjes omdraait.

NATUURLIJKE LUCHT-VERFRISSERS MET ESSENTIËLE OLIËN IN 10 UNIEKE BLENDS

Heerlijke en heilzame aroma’s die als een fris en verkwikkende wind door je hele ruimte heen gaan en bijdragen aan het creëren van een serene en positieve sfeer. De geurstokjes zijn beschikbaar in 10 unieke geuren composities (blends), voor iedere stemming en elke gelegenheid:

  1. CLEARING fris, muntachtig, houtig aroma met o.a.  limoen, pepermunt, den en mirre olie – heeft een beschermende en zuiverende werking, reinigt de lucht en verhoogt hierdoor de weerstand
  2. POSITIVITY intens zoet, bijna bloemig fris citrus aroma met een houtig balsemieke ondertoon met o.a. mandarijn, bergamot en sandelhout olie – rijk in heerlijke citrus tonen om het gevoel van geluk, de zonnige en vrolijke kant van het leven uit te drukken
  3. DREAM CATCHER zoet, warm, balsemiek en kruidig aroma met lavendel, laurier en vanille olie – heeft een ontspannende werking en draagt bij aan een goede nachtrust
  4. VITALITY fris, kamferachtige, houtige geur met o.a.  eucalyptus, citroen en mirre olie –  geeft je huis of praktijkruimte een gezonde en revitaliserende geur
  5. SOUL MEDICINE zeer rijk, diep, fris, zoet-bloemig aroma met een licht kruidige ondertoon met o.a. jeneverbes, bergamot en roos olie – heeft een sterke harmoniserende werking op onze psyche en emoties,  schenkt diepe ontspanning, betovering en geluk
  6. AWAKEN licht, fris, zoet-pikant, balsemiek, kruidig aroma met o.a. basilicum en lemongrass olie – creëert een frisse en uitnodigende sfeer,  helpt om een open geest te behouden, verhoogt het denkvermogen, uitstekend voor mensen met examenvrees, bovendien neutraliseert het onaangename geuren
  7. SACRED SPACE diep, warm, kruidig, zoet-houtig balsemiek aroma met o.a. salie en sandelhout olie om van elke ruimte jouw eigen heiligdom te maken,  brengt evenwicht en helpt je bij mediteren of yoga
  8. EARTHING aardeachtig, warm, kruidig maar ook houtig aroma met o.a. patchouli, sandelhout en cederhout olie –  geeft rust, kracht, een gevoel van bescherming en aarding, helpt je te verbinden met jezelf en anderen
  9. ABUNDANCE – HAPPY & WEALTHY  bloemig fris, zoet-balsemiek, duurzaam houtig aroma met o.a. mandarijn, cipres en vanille olie – creëert een warme en vreugdevolle sfeer waarin jij je open kan stellen voor het ontvangen van rijkdom en alle mooie dingen in het leven, geeft moed, kracht en energie 
  10. LOVE zeer rijk, diep, zoet-bloemig, exotisch aroma met roos en jasmijn olie – zorgt voor een zeer aangename sfeer van liefde, overgave en passie,  geeft een gevoel van welzijn, vreugde en geluk

GEBRUIK VAN GEURSTOKJES

Overal waar je een lekker geurtje kunt gebruiken, zijn onze geurstokjes een snelle uitkomst. Ze zijn de perfecte oplossing voornamelijk voor die ruimtes waar het branden van een kaars niet handig is.

Zet de rotan stokjes in de met essentiële olie emulsie gevulde fles. Wij gebruiken een mengsel van een unieke blend van pure essentiële oliën en alcohol. Dit is een formule die veilig is voor je handen als je de stokjes wilt omdraaien.

Nadat je de stokjes in de fles hebt gedaan, zullen ze de geurolie langzaam opnemen. Na ongeveer 1 uur draai je de stokjes om zodat ze de geur aan de lucht vrij kunnen geven. Voor een optimale geurervaring kun je de stokjes paar keer per week omdraaien. Je kunt nu maanden genieten van die heerlijke geur die door jouw hele huis zacht meandert.

 

GOOD VIBE FACTORY aromatherapie geurstokjes slaapkamer

Plaats jouw diffuser op een koele plaats uit direct zonlicht, maar wel lekker prominent in de ruimte, want deze fles mag zeker gezien worden!

De geur van onze geurstokjes is merkbaar, maar niet overweldigend. Op plekken waar je een krachtige geur of een sterk zuiverend effect nodig hebt, kun je kiezen om een van onze room sprays te gebruiken. Onze reed diffusers verspreiden langdurig hun heilzame aroma’s. Een ideale manier om een subtiele natuurlijke geur toe te voegen aan jouw huis of werkruimte. En wat zijn ze een geweldig cadeau!

Bewaar buiten bereik van kinderen en huisdieren. Je kunt de fles op een decoratieve onderzetter neerzetten om eventueel het contact van de geuremulsie met het meubilair te vermijden.

LET OP! Zoals bij alle essentiële olie producten, moet je eerst medisch advies inwinnen tijdens de zwangerschap. Gebruik van etherische olie in het dagelijks leven is zeer heilzaam voor lichaam en geest, maar doe dit met mate. Essentiële oliën kunnen een allergische reactie veroorzaken bij personen die hier gevoelig voor zijn.

EEN DUURZAME KEUZE

Geurdiffusers zien er tegenwoordig erg leuk uit, maar zelfs de fancy namen en hun design kunnen het niet goedmaken dat ze gevuld zijn met zware chemische ingrediënten (parfum), die slecht zijn voor het milieu en je gezondheid. Wat wel heerlijk ruikt en natuurlijk is, zijn échte etherische oliën en deze gebruiken wij graag in onze producten.

In onze diffusers vindt je maar twee simpele ingrediënten: een unieke blend van essentiële oliën en alcohol om de bestandsdelen goed te laten mengen, conserveren en te verdunnen voor betere verdamping. Je mag de stokjes gerust vaak omdraaien, want de formule is veilig voor je handen. Wrijf de essentiële olie emulsie gewoon op je handen, zodat je gedurende de dag nog extra van de lekkere geur kunt genieten.

Onze producten zijn 100% natuurlijk, vegan, toxine vrij, GMO vrij, nooit op dieren getest en geschikt voor cosmetisch gebruik. 

Ga naar de winkel knop GOOD VIBE FACTORY

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.