You are currently viewing Vier Valentijnsdag met Good Vibe & Co.

Vier Valentijnsdag met Good Vibe & Co.

Roses are red, violets are blue… but no flower in the world smells as beautiful as you!

Ook dit jaar vieren we Valentijnsdag 14 februari, en dan vieren we de liefde. In de afgelopen jaren is Valentijnsdag steeds meer ingeburgerd geraakt, ontzettend leuk… iets leuks en iets moois voor een geliefde te doen. Elke kans voor een feestje is er een extra. In de Verenigde Staten (zo’n beetje de trendsetter voor Valentijnsdag) en op vele andere plaatsen in de wereld worden chocolade, bloemen (met name rozen) en cadeautjes uitgewisseld tussen geliefden, allemaal uit naam van Sint Valentijn.

Wist je dat in de Middeleeuwen het vieren van Valentijn al populair was, en zo tegen het midden van de 18e eeuw het gebruikelijk werd dat vrienden en geliefden van alle lagen van de bevolking elkaar kleine tekens van genegenheid of handgeschreven briefjes gaven, zoals bloemen.. en weet je waarom we rozen op Valentijnsdag geven?

Roos – het symbool van de liefde.

Zoals je misschien al geraden hebt, is de rode Roos het symbool van de liefde. Het begon al bij de Romeinen die Venus (godin van de schoonheid de liefde) de roos als haar symbool had. Dus toen Valentijnsdag de dag der liefde werd zoals we die tegenwoordig kennen, was de roos een voor de hand liggende keuze, toch! Naast dat deze heerlijk ruikt, geeft de geur van échte roos rust en maakt zij direct van een stressvolle omgeving, een plek waarin je in kunt relaxen en tot ontspanning komt!

Rozen en de geur van rozen zijn diep verbonden met het hart en brengen op natuurlijke wijze een essentie van liefde en romantiek in ons naar boven. Je geeft jezelf met rozenaromatherapie als het ware een prachtig cadeautje om de liefde voor jezelf te tonen. Het is emotioneel rustgevend, helpt de stemming te verbeteren en kan je zelfvertrouwen zelfs vergroten. De pure geur van rozen helpt de beste gevoelens in je hart naar boven te halen, zodat je op een liefdevolle manier contact kunt maken met jezelf en anderen.

Valentijnsdag cadeau met good vibes.

Dus geef je geliefde een mooi cadeau met echte aromatherapie van rozen… zoals onze Eco Sojawas kaarsen of Eco Hand Zeep met de toepasselijke naam LOVE – tot de rand gevuld met een heerlijke blend met o.a. échte rozenolie die je zinnen (en die van de ander) prikkelt en jullie beiden tot rust brengt. Maar we hebben ook een andere geur gecreëerd voor dit soort mooie momenten, wat dacht je van SOUL MEDICINE de blend speciaal ontwikkeld door ons, voor jouw (liefdevolle) hart.

Maak er een leuke Valentijnsdag van, ga samen heerlijk koken en dineren bij kaarslicht (een GOOD VIBE & CO. soja kaars natuurlijk), of samen lekker op de bank een heerlijke romantische film kijken, met de geur van onze SOUL MEDICINE Roomspray of geurkaars. Maak Valentijnsdag dit jaar extra speciaal met een heerlijke geur en de positieve effecten van pure aromatherapie.

Sending GOOD VIBES your way.

Ferry & Wena Brussaard

Ferry Wena Brussaard GOOD VIBE FACTORY cirkelzw

Leave a Reply


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.